Zet je een groene haag of een schutting om je tuin? Kies je voor bestrating of een gazon met borders? Bij de inrichting van jouw tuin kun je veel milieuvriendelijke keuzes maken.

Natuurlijke tuinen zijn groene oases in een dorp of stad. Kleine dieren, insecten en vogels vinden hier voedsel en schuilplaatsen. Mensen worden gelukkiger en gezonder van een groene omgeving. Een tuin met veel groen en weinig bestrating kan bovendien het water beter vasthouden. Dat is goed voor je planten én het helpt wateroverlast tegen te gaan.

1
Hagen zijn de milieuvriendelijkste afscheiding van je tuin. Een groene haag trekt nuttige dieren aan en zuivert de lucht.

2
Heb je geen ruimte voor een haag of wil je liever een schutting, kies dan voor tweedehands planken of hout met een milieukeurmerk.

3
Let bij tuinmeubelen op de constructie. Smalle spleten die regenwater vasthouden of ruimte rond de schroeven veroorzaken roest en houtrot: dat verkort de levensduur van jouw tuinmeubel.

4
Elektrisch tuingereedschap kost energie. Heb je die bladblazer of vijverpomp echt nodig? Zo ja, kies dan voor een energiezuinig alternatief en laat apparaten niet onnodig aan staan.
Wij bieden u dé perfecte service:

​vakkundige uitvoering
correct, stipt en efficiënt
voor elk budget de gepaste oplossing
ervaren en deskundig personeel
uitgebreid aanbod aan professionele machines
Hoe gaan wij te werk

• Na afspraak, komen wij vrijblijvend de situatie bekijken en is er een eerste contact met de klant.
• Hierna wordt het ereloon vastgesteld. Deze hangt af van de oppervlakte, moeilijkheidsgraad, wensen van de klant …
• Opmetingswerk, inventarisatie bestaande elementen, foto’s
• Uitwerken voorontwerp, schetsen, gepaard met bijhorende besprekingen.
• Opmaak 3D ontwerp + definitief grondplan + bespreking materiaalkeuze.
• Opmaak beplantingsplan en bespreking hiervan.
• Opmaak lastenboek/meetstaat en offerte.
• Tuinaanleg en opvolging van de werken.

 

10 tips voor een aangename tuininrichting

Een tuin moet een aangename omgeving zijn waar je je volledig kan ontspannen. Na het aanleggen is een sfeervolle inrichting dan ook cruciaal. Hoe je je tuin precies inkleedt, is onder meer afhankelijk van de beschikbare ruimte en je eigen smaak. De volgende 10 tips voor een leuke tuininrichting kunnen je alvast op weg helpen:

 

Biertafels

Een opklapbare biertafel gezocht? Dan zit je hier goed bij E-woodproducts! Ons aanbod biertafels wordt geleverd aan particulierenbedrijvenscholen en publieke organisaties. We trachten een zo goed mogelijke service aan te bieden, daarom voorzien we 2 jaar garantie op onze tafels.

Tuinbank

E-woodproducts is verdeler van tuinbanken in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Buitenspeelgoed kopen
.